Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

Spainlomat

Loma-asuntoja Espanjan aurinkorannikolla.Myytäviä ja vuokrattavia loma-asuntoja Espanjassa

Hyvät Asiakkaamme ! Yrityksen kasvaessa, palvelemme vuokra-asioissa vanhassa paikassa Av. Los Pacos 27, Fuengirola.

Halutessasi vuokrata asunto Aurinkorannikolta, ole yhteydessä Petriin:
petri@spainlomat.com tai +34 634 346 689‬ (myös WhatsUp)

Pääset alkuun valitsemalla yläreunasta kohdan "loma-asunnot" ja sieltä edelleen kaupungin, jonka alta löydät kohteet.

Haluamme panostaa asuntojen laadukkuuteen ja hyvään varustelutasoon. Kaikissa asunnoissamme on ilmalämpöpumppu, ellei toisin mainita. Myös internet on useimmissa asunnoissa.

Yhtä tärkeää, kuin matkavakuutuksen ottaminen on päivittää MATKUSTUSILMOITUS ! Se tarkoittaa, että Ulkoministeriö tietää, missä reissaat. Jos jotain ennalta odottamatonta tapahtuu, niin yhdestä paikasta saa tiedon myös omaiset, missä matkustat.

Ollaan yhteydessä

Palvelemme sinua kaikessa asuntojen ostoon tai vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Jos et löydä täältä juuri Sinulle sopivaa asuntoa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan, jos yhteistyökumppaneidemme kautta löydämme Sinulle kivan lomakodin.

Autamme myös mielellämme Sinua lomasi onnistumisessa, joten laita sähköpostia, niin vastaamme mielellämme Sinua askarruttaviin kysymyksiin, niin pieniin kuin suuriinkin.

Fuengirola

Fuengirolassa on aktiivinen suomalaisyhdyskunta talvisin. Aurinkorannikon alueella arvioidaan asuvat noin 20 000 suomalaista talvisin, joista suuri osa Fuengirolan alueella. Fuengirolan alueella asuu noin 4 500 suomalaista. Osa vakituisesti ja osa lyhyempiä aikoja. Moni kokeekin alueen turvallisena seutuna asua, kun kielimuuri ei ole esteenä. Alueelta saa lähes kaiken palvelun suomen kielellä.

Tutustu

Marbella

Marbella sijaitsee noin 50 km Malagasta länteen. Junalla et Marbellaan voi saapua lentokentältä, vaan bussilla Marbellan linja-autoasemalle kaupungin pohjoispuolelle ja siitä edelleen paikallisbussilla tai taksilla kohteeseen. Suosittelen kuitenkin vuokraamaan auton käyttöön. Marbellaan kuuluu alueet aina Elviriasta San Pedroon. Itse Marbellan kaupunki sykkii elämää aina aamu varhaiseen. Kaupungista noin 10 kilometriä länteen sijaitsee Puerto Banus, joka on suosittu vierailukohde.

Tutustu

Benalmadena

Benalmadena sijaitsee Torremolinoksen ja Fuengirolan välissä. Benalmadena on tunnettu useasti palkitusta huvivenesatamasta. Huvivenesataman ympäröi upeita asuntoja. Maastoltaan Benalmadena on mäkistä. Rantakaistaleen suuntaisesti kulkee vanha pääväylä ja ylempänä rinteessä junarata. Sekä junalla-, että bussilla pääsee helposti Malagaan.

Tutustu